Om våren spiller på lag så planlegger vi at området skal kunne åpne 01.06.2021. Alt er avhengig om gressmatten rekker og tørke opp etter snøen har smeltet. 

Om du ønker og leie området for en dag så er dette mulig:

* 1 000kr

- Ikke bruk av noe agility utstyr
- Inkl strøm til en kiosk/sekretariat

Om du ønsker og leie området for en helg så er dette mulig:

* 3 000kr 

- Fredag fra kl.17, lørdag og søndag .
- Inkl. strøm til en kiosk/sekretariat.
- Ikke bruk av noe agility utstyr.

Booking til e-post = hundelabb@outlook.com Merk med hundearena utstilling.

For andre ønsker og spørsmål om trening send oss en e-post :). 

Regler

Generelle regler:

›  Alle hunder som benytter seg av arenaen og området skal være friske. (Hunder som er syke, f.eks. kennelhoste, lus osv. skal holdes borte fra området.)

›   Alle hunder som skal benytte seg av arenaen må være godt luftet før trening. Alle MÅ plukke opp etter hundene sine, søppeldunk vil finne sted ved inngangen. 
Lufting skal ikke skje på åker men langs veien. 

›  Arenaen er ikke en lufteplass, slik at ingen hunder skal markere på hinder eller gjøre fra seg innenfor gjerdet. Uhellet kan skje, markere hunden din på noen hinder må det vaskes. Sprayflaske og papir vil være i en boks ved inngangen. 

›  Rydd etter deg, hjelp oss og holde området trivelig.

›  Du som har booket har ansvar for at alle som deltar på treningen har lest reglene.

›  Bookingen er bindene, også ved sykdom.

›  Arenaen er disponibel for den som har booket innen den tiden man har booket. Man skal respektere andres treningstid, vent utenfor arenaen til din tid starter. Treningen avsluttes presist. 

›  All trening er på eget ansvar. Midtkiløra`s hundearena har ikke ansvar for skade som skulle oppstå på hund eller fører. 

 

Spesifikke regler for agility:

›   Hundeførere må minimum ha gjennomført nybegynner- /hunder innlæringskurs for og trene på hundearenaen.

›   Utstyr skal behandles forsiktig. Tunneler skal ikke dras ved bakken, tunnelvekter skal være ved tunellene eller på pallen på sidelinjen. 

›   Oppdager du skade på utstyret, sett det unna så ingen bruker det og skader seg. Og gi oss beskjed via SMS til tlf: 98072998

›   Om det står en bane og den er nummerert, så er det lov og gjøre den om. Ta da inn nummerskiltene og nummerer den nye banen du har satt.